( 24/7 webshop )
RTV Herstellingen
OVER RTV Herstellingen
RTV Herstellingen
Vandaag: Open   

9u00 - 12u00    13u30 - 18u00

Toon alle openingsuren
M
gesloten
D
9u00
12u00
13u30
18u00
W
9u00
12u00
13u30
18u00
D
9u00
12u00
13u30
18u0
V
9u00
12u00
13u30
18u00
Z
9u15
12u00
13u30
18u00
Z
gesloten
OVER RTV Herstellingen

Het kleine winkeltje met de GROTE service.

Het kleine winkeltje met de GROTE service heeft ook een eigen website! Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Op onze website vindt u een uitgebreider gamma aan producten dan in de winkel. Vind je een toestel niet terug op onze website , vraag ernaar , niet alle producten staan online.
* via het winkelmandje kan je producten reserveren , afhalen en betalen in de winkel

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om onze GROTE service betaalbaar te houden. Dit is in jouw voordeel als klant, want we willen producten verkopen waar je lang van kan genieten en die betaalbaar gerepareerd kunnen worden.

Leveringen gebeuren in de regio Waasland. Indien u buiten deze regio woont neemt u best even contact met ons op. Dit kan via onze facebook pagina, telefoonnummer of e-mailadres. Wij werken niet met een bezorgdienst, de goederen brengen wij zelf naar u toe. Op deze manier bent u zeker van de service die u krijgt.

Met onze betaalbare service zijn wij op de levensduur van uw toestel gegarandeerd de goedkoopste!

Wij bouwen ook alle apparaten zelf in en passen indien nodig zelfs uw kasten aan om uw dromen waar te maken.

Contacteer ons
Eigen Hersteldienst Wij herstellen zelf onze verkochte toestellen van Miele , Liebherr , Siemens , Bosch , Whirlpool & Bauknecht . Ondertussen hebben we reeds meer dan 20 jaar ervaring .
Wij aanvaarden ecocheques & alle consumptiecheques Wij aanvaarden alle digitale ecocheques , consumptiecheques en ook de digitale cadeau consumptiecheque
Verkoop en herstelling van toestellen Wij vervangen uw defecte inbouwapparaten in uw bestaande keuken . Bij ons heb je een eigen hersteldienst voor al uw defecte toestellen van de meest bekende merken .
We verkopen volgende merken : Miele ,Liebherr, Bosch , Siemens ,Whirlpool , Bauknecht

Miele toestellen Ook voor Miele toestellen kan je bij ons terecht , zowel voor vrijstaande als voor de inbouwtoestellen.
Met onze info , promoties , advies op maat van de klant ,en onze eigen hersteldienst ,zorgen wij ervoor dat je een juiste keuze maakt. Een Miele toestel koop je niet voor even.

GRATIS LEVERING Alle grote huishoudtoestellen worden GRATIS aan huis geleverd (tenzij anders vermeld) in de ruime regio van het WAASLAND.
Betalen kan met bancontact .

HD TV Vlaanderen Digitaal Wij verkopen alle producten en diensten van HD TV Vlaanderen Digitaal.

U hebt vragen over HD televisie kijken met een schotelantenne?
U wenst meer info over het zenderaanbod?

Kom langs in de winkel: wij helpen u graag verder.

meer info link
EEN SELECTIE VAN ONZE PROMOTIES

>>

Deze winkel wordt u aanbevolen door
  Maak een afspraak!