Valk 62 9111 Belsele
03/772.62.79
KITCHEN >> Mixer >> Philips >> HR1623/00
Philips HR1623/00
PDF pagina
Productbeschrijving:

De Philips-staafmixer combineert 650 Watt vermogen, de ProMix-mengtechnologie en een turbofunctie voor gladde resultaten, zelfs met harde ingrediënten. Met de compacte hakmolen kunt u uien, groene kruiden, en Parmezaanse kaas fijnsnijden.Maatbeker van 0,5 lMet de beker van 0,5 liter kunt u de ingrediënten voor uw recepten afmeten, maar ook snel soep, puree of shakes mixen.Ontkoppelingssysteem met 2 knoppen voor gemakkelijk verwijderen van staafmixerMet het ontkoppelingssysteem met 2 knoppen van de Philips-staafmixer verwijdert u de staafmixer in een handomdraai, zodat u deze eenvoudig kunt schoonmaken.Krachtige motor voor optimale voedselbereidingMet de krachtige motor van 650 watt kan bijna elk ingrediënt worden gemengd.Antispat mesbeschermer met speciale golvende vormDe speciale golvende vorm van het onderste deel van de staafmixer voorkomt spatten en knoeien tijdens het mixen.Fijnsnijder voor het hakken van kruiden, noten, kaas, chocolade en uienMet het compacte fijnsnijderaccessoire van de Philips-staafmixer kunt u eenvoudig kruiden, noten, kaas, chocolade en uien hakken.


Behoort tot de lijn :
DAILY COLLECTION
€ 49,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Hakfunctie :
Kleur :Wit
Materiaal :Metaal , Rubber , Roestvrij staal (RVS)
Mixfunctie :
Raspfunctie :
Snoerlengte :1,25 m
Turboknop :
Vermogen :650 W
Aantal snelheden :2
Draadloos :
Kneedfunctie :
Type mixer :Staafmixer
Aantal kommen :1
Inhoud beker 1 :0,5 Liter
Type kunststof :Styreen-acrylonitril (SAN)
Nieuwsberichten
zomeractie op 55OLED854/12
29/06/'20

 onze 55OLED854/1102 philips TV voor € 1699 met een BBQ van twv € 359 , 99 en een 6 -delige spatelset twv € 99  alles van berghoff (meer info in de winkel)* tot einde voorraad* GENIET OOK VAN 5 JAAR WAARBORG OP DEZE TV


lees meer...
Summerdeals
29/06/'20

Tal van promoties op wassen ,drogen, vaatwas , koeling , microgolf , kookplaten ,....*Promoties worden voorgesteld in de winkel


lees meer...
Juni 2020
TP Vision maakt bekend dat de nieuwste Philips televisies overweg zullen kunnen met het draadloze audioprotocol DTS Play-Fi.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
Juni 2020
TV Vlaanderen lanceert via een eigen app een stand-alone televisiedienst voor kijkers die niet langer een abonnement voor kabeltelevisie willen afsluiten.
lees meer...
Juni 2020
De Q95T is een uitstekende 4K QLED-tv die heel wat van de mogelijkheden van het topmodel van vorig jaar overneemt en daar nog wat extra functionaliteit aan toevoegt zoals handige geluidsopties en een betere spelmodus.
lees meer...
Juni 2020
De nieuwe tv’s werden al in januari voor de eerste maal aangekondigd. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor, met toevoeging van nieuwe Artificial Intelligence-functionaliteit.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
April 2020
Samsung blijft het aanbod van zijn smart tv’s uitbreiden. Nu kan het merk ook als eerste televisiefabrikant uitpakken met de Apple Music-app.
lees meer...
April 2020
Sinds begin april is BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, opnieuw te bekijken via TV Vlaanderen.
lees meer...
April 2020
Alle televisies in de Lifestyle-reeks van Samsung zijn sinds dit jaar verpakt in een duurzame kartonnen doos die je in een handomdraai kan omtoveren tot een handig huishoudelijk item, zoals een leuke slaapplek voor huisdieren, een tijdschriftenrek of klein salontafeltje.
lees meer...
Maart 2020
Midden februari presenteerde Samsung zijn nieuwste lichting televisies voor 2020. Vandaag zijn de adviesprijzen van de tv’s bekend. Zowat alle televisietoestellen moeten vanaf eind april in België verkrijgbaar zijn.
lees meer...