Valk 62 9111 Belsele
03/772.62.79
KITCHEN >> Mixer >> Bosch >> MFQ2600G
Bosch MFQ2600G
PDF pagina
Productbeschrijving:

Ga met de CleverMixx handsfree te werk. De handmixer met mengkom en staander.
  • Inclusief accessoires: mixkom en houder voor een comfortabel handsfree gebruik.

  • De stille en tegelijk krachtige 375 W motor klopt room eenvoudig op en kneed deeg in een handomdraai.

  • 4 snelheidsstanden + turbofunctie voor elk recept

  • Eenvoudig schoon te maken: de accessoires zijn vaatwasmachine bestendig

  • Uitgerust met twee inox high-efficiency turbo kloppers en twee inox deeghaken voor optimale meng- en klopresultaten


€ 54,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Deeghaak :
Garde/Klopper :
Hakmolen :
Kleur :Wit
Mengbeker :
Snoeropberging :
Variabele snelheid :
Vermogen :375 W
Aantal snelheden :4
Aardappelstamper :
Draadloos :
Type mixer :Handmixer
Aantal kommen :1
Nieuwsberichten
Overheidsmaatregel Coronavirus
13/03/'20


Zoals u reeds vernomen hebt in de media , moeten alle winkels hun deuren sluiten  , behalve de voedingswinkels en apotheken.*ook voor ons is dit zo :  we blijven  telefonisch en per mail bereikbaar rtv.herstel@skynet.bemvgRTV Herstellingen


lees meer...
Miele Batibouw 2020
21/02/'20


ontvang tot 10 % voordeel bij aankoop vanaf 4 verschillende inbouwtoestellen* Geldig van 21/02/2020 tot en met 30/04/2020 Onze Miele producten
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...
Januari 2020
Je hebt net een nieuwe televisie gekocht en dus is het tijd om hem een goede plaats te geven in de woonkamer. Eén van de opties is bevestiging aan de muur via een tv-beugel.
lees meer...
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
Januari 2020
De Filmmaker Modus komt naar steeds meer televisies. Op de CES raakte bekend dat merken als Samsung, Philips, LG en Panasonic de speciale beeldmodus op een of andere manier zullen implementeren op nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...
December 2019
De komst van High Dynamic Range-technologie (afgekort HDR) heeft de beeldkwaliteit op onze televisies een flinke boost gegeven, of het nu gaat om films, series en games. Maar het zorgt ook voor bijkomende verwarring, want twee premium HDR-formaten vechten met elkaar om de standaard te worden: met name HDR10+ en Dolby Vision.
lees meer...