Valk 62 9111 Belsele
03/772.62.79
KITCHEN >> Domino kookplaat >> Siemens >> ET475FYB1E
Siemens ET475FYB1E
PDF pagina
Productbeschrijving:

De Domino Teppanyaki-kookplaat voor de typisch Japanse bereiding van lichte en vetarme gerechten.Regel de temperatuur zonder druk - of draaiknoppen: touchSlider-bedieningselementMet onze innovatie touchSlider-technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met u vinger ernaartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensors en gaat in stappen van een half met een maximum van 9.Glazen keramische dekselIndien buiten gebruik, smaakvol geïntegreerd in het Domino-element dankzij de hoogwaardige keramische deksel.Schoonmaakinstelling bij 40 ° C.Warmhoudstand bij 70 ° CHoudt alle schotels gemakkelijk warm bij 70 °C.40 cm brede teppanyakiDe 40 cm brede teppanyaki is perfect te combineren met andere kookplaten uit de Domino-serie of kookplaten met afgeschuind ontwerp.


Behoort tot de lijn :
IQ500
€ 1999,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afmetingen kookplaat (B x D) :392 x 520 mm
Afmetingen uitsnijding werkblad (B x D) :360 x 490 - 500 mm
Afwerking rand :Facet
Automatische stop :
Bediening :Slider
Inbouwwijze :Inbouw
Kinderbeveiliging :
Kleur :Grijs , Zwart
Timerfunctie :
Type kookplaat :Teppanyaki
Vermogen :1900 W
Aantal kookzones :1
Nieuwsberichten
Verlof wegens medische ingreep
15/02/'20


We zijn gesloten van 17/02/2020 tot en met 9/03/2020 wegens een medische ingreep.Tijdens deze periode zijn we niet te bereiken .Herstellingen beginnen terug vanaf 10 maart , ook de winkel zal terug open zijn op 10 maart , als mijn herstel verloopt zoals het hoort.


lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...
Januari 2020
Je hebt net een nieuwe televisie gekocht en dus is het tijd om hem een goede plaats te geven in de woonkamer. Eén van de opties is bevestiging aan de muur via een tv-beugel.
lees meer...
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
Januari 2020
De Filmmaker Modus komt naar steeds meer televisies. Op de CES raakte bekend dat merken als Samsung, Philips, LG en Panasonic de speciale beeldmodus op een of andere manier zullen implementeren op nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...
December 2019
De komst van High Dynamic Range-technologie (afgekort HDR) heeft de beeldkwaliteit op onze televisies een flinke boost gegeven, of het nu gaat om films, series en games. Maar het zorgt ook voor bijkomende verwarring, want twee premium HDR-formaten vechten met elkaar om de standaard te worden: met name HDR10+ en Dolby Vision.
lees meer...